Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát, a kétféle szalonnát csíkokra, a kolbászt karikákra, a húst kockákra vágjuk. A káposztát beáztatjuk, kinyomkodjuk, feldaraboljuk.
A szalonnát félig megsütjük, hozzáadjuk a hagymát, s amikor megdinsztelődött, beleszórjuk a bulgurt. Pár percig kevergetjük, majd hozzáadjuk a kolbászt és a húst, végül a káposztát, - kis ideig azokkal is átkeverjük, fűszerezzük, felöntjük 3 csésze vízzel és puhulásig főzzük, ízlésünknek megfelelően sózzuk.
A vizet szükség szerint pótoljuk, - az ételnek enyhén szaftosnak kell lennie.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
1. A vizet ugyanazzal a csészével mérjük, amivel a bulgurt.
2. Készíthetjük rizzsel és hajdinával is.
3. Tálalhatjuk burgonya- v. gőzgombóccal, pirítóssal.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.04.24 07:45
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kétféle szalonnát, kolbászt karikákra, húst kockákra, káposztát beáztatjuk, szalonnát félig, vizet szükség, ételnek enyhén, vizet ugyanazzal, csészével mérjük, megdinsztelődött, fűszerkeverék, feldaraboljuk, pirospaprika, gőzgombóccal, kinyomkodjuk, Készíthetjük, fűszerezzük, mokkáskanál, beleszórjuk, kevergetjük, megfelelően, vöröshagyma, ízlésünknek, Tálalhatjuk, szaftosnak, hajdinával, ugyanazzal, kávéskanál, kávéskanál, beáztatjuk, pirítóssal, átkeverjük, kolozsvári, hozzáadjuk, hozzáadjuk, savanyú káposzta, nagy vöröshagyma, füstölt szalonna, kolozsvári szalonna, lángolt kolbász, sertés- pulykahús, kávéskanál pirospaprika, csésze bulgur,
|
|
|
|
|